Marturiile clientilor

La ejuniorul.ro am gasit jucarii cu Vaiana care nu mai sunt pe alte site-uri si am cumparat un set mini cu Vaiana si accesorii care arata super bine si este si rezistent

Anonim, 03 iul 2017

Am cumparat o Jucarie Testoasa electronica inainte sa apara in reclama de la TV. Este super simpatica... le voi cumpara pe toate

Adra Mitroi, 10 iun 2017

Aici am gasit cel mai mic pret la Papusa Winx Bloom... de aia am cumparat. Produsul s-a livrat a doua zi. Era intr-o cutie de carton si nu au fost probleme sa se deterioreze pe transport ca la alte siteuri.

Langa Marieta, 27 mar 2017

Am cumparat Medalion Soy Luna.


Fetita este super fericita. Revin de Paste cu alta comanda.

Laura Geamanu, 25 mar 2017

Service ireprosabil !

Am cumparat de la ei o Pasare Electronica cu Colivie. Dupa 2 zile am observat sa nu i se mai misca ciocul... nu stiu daca a fost vina celei mici sau a avut produsul vreun defect. I-am sunat si a doua zi au trimis curierul cu alt produs pe care l-am schimbat cu cel cu probleme... Nu a trebuit sa fac eu nimic. Recomand cu intredere magazinul !!!

SASU GEORGEL, 23 mar 2017

In sfarsit am gasit jucariile cu Eroi in Pijamale aici. Am mai incercat si de Craciun dar fara noroc... nu erau pe stoc. Imi era frica sa nu fie originale, dar sunt cele bune.

oana, 01 mar 2017

Am asteptat cam o saptamana sa imi vina Papusa Elsa, dar sunt foarte multumita.

Vilau Nela, 28 apr 2014

Am cumparat Papusa Doctorita Plusica de care fetita mea este super incantata.

Produsul arata exact ca in poza si este original Disney... pretul este corect.

Multumesc!

nicoleta boican, 23 apr 2014