Magazinul online de jocuri si jucarii eJuniorul.ro a aparut odata cu venirea pe lume a primului nostru copil.

Da, in primul rand suntem parinti, intr-o contuna cautare de "cel mai bun" pentru copiii nostri... si www.eJuniorul.ro este rezultatul acestei cautari.

Am inceput printr-o pagina de Facebook... Aduceam la comanda din Anglia si America hainute, jucarii si articole pentru copii si bebelusi.

Din Octombrie 2013 suntem magazin online si incercam sa va expunem produse de cea mai buna calitate, la preturile cele mai bune. Poate ca nu reusim intotdeauna sa avem pretul cel mai mic, dar cu siguranta compensam asta calitatea serviciilor prin vouchere cadou, transport gratuit pentru comenzi de peste 350 ron si reduceri pentru clientii nostri fideli.

Pana in august 2015 vindeam doar produse originale inspirate din lumea Disney. Ulterior am introdus doua game noi care sa stimuleze inteligenta si creativitatea micutilor: LEGO si PLAYMOBIL. Din 2017 venim in sprijinul clientilor nostri cu o gama variata de jocuri distractive, puzzle, colectii noi de papusi, triciclete, carucioare, scaune suto, accesorii, jucarii si articole pentru bebelusi. Si nu ne oprim aici.

www.eJuniorul.ro este si va ramane un site simplu si usor de parcurs pentru oricine. 


Suntem deschisi propunerilor, colaborarilor si parteneriatelor.

Comunicam eficient pe email.

Asteptam mesajele dvs pe contact@juniorul.com si la telefon 0737 714 714.