Confidentialitate

MIREA ALEXANDRU CATALIN II (ejuniorul.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0008233.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului eJuniorul.ro.

Site-ul eJuniorul.ro este operat de societatea MIREA ALEXANDRU CATALIN II, cu sediul in Str Velisoara nr 1b, Arges, Pitesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F3/53/21.01.2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe eJuniorul.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii eJuniorul.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea ejuniorul.ro si a tertilor cu care ejuniorul.roare relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe ejuniorul.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar ejuniorul.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .

  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale

  


  
  

  

Marturiile clientilor

 

Am cumparat Medalion Soy Luna. Fetita este super fericita. Revin de Paste cu alta comanda.

Laura Geamanu

Vezi mai multe marturii